Din rörmokare i Solna och Sundbyberg

Hässelby Rör AB har erfarna rörmokare som gör alla rörinstallationer i alla typer av fastigheter. Vi utgår från Västerort och är verksamma i Solna, Sundbyberg och övriga Stockholm med omnejd. Företaget ägs och drivs av Mikael Nylander med mångårig erfarenhet inom VVS-branschen

Våra rörmokare hjälper dig med allt från droppande kranar i ditt kök till att göra alla rörinstallationer i ditt nya badrum. Oavsett om du är ett företag eller en privatperson kan du anlita oss. Vi jobbar både från rotsidan och med såväl service som nybyggnation.

Vi har samarbetar med många företag inom flera olika branscher, såväl VVS-branschen som närliggande branscher. Hör av dig till oss och berätta hur vi kan hjälpa dig.

Vår bransch förändras hela tiden. Nya produkter lanseras och vi arbetar kontinuerligt med att vidareutbilda oss för att kunna erbjuda en rörmokare med de fräschaste kunskaperna.


En auktoriserad rörmokare för Säker Vatteninstalltion är tryggt att anlita.

Trygghet

Det är tryggt att anlita rörmokare från Hässelby Rör. Vi är godkända för F-skatt och har en Ansvarsförsäkring. Vi är också auktoriserade enligt branchreglerna för Svensk Vatteninstallation.

Läs mer »

Rörmokare i Solna och Sundbyberg

Lokal närvaro

Hässelby Rör arbetar i Solna och Sundbyberg och har vår bas i Västerort. Vi trivs med att jobba i vårt näromårde och uppskattar att möta våra kunder i den lokala matbutiken. Vi är stolta och tror helt enkelt på det jobb vi gör!

Kontakta oss »

Om du anlitar en rörmokare från Hässelby tar hand om administrationen av ditt rotavdrag

Rotavdrag

Passa på att utnyttja rotavdratet när du anlitar en rörmokare från Hässelby Rör. All administration sköts av oss och vi tar inte mer betalt om du vill utnyttja rotavdraget.

Läs mer »


Det startar med ett samtal eller ett webbformulär

Laddar...


Samtliga blandare på bilderna ovan kommer från Mora Armatur. Om du, precis som vi, gillar Moras produkter och behöver t ex en ny blandare hemma hos dig, kontakta oss, så kan vi hjälpa dig med både inköp och installation.