Erfarna rörmokare i Bromma och Järfälla

Vi på Hässelby Rör AB har erfarna rörmokare som hjälper dig med rörinstallationer i alla typer av fastigheter. Vår bas är i Västerort och vi är verksamma i Bromma, Järfälla och övriga Stockholm med omnejd. Företaget ägs och drivs av Mikael Nylander med mångårig erfarenhet inom VVS-branschen

Våra rörmokare hjälper dig med allt från rörinstallation i ditt nya badrum till att laga en droppande kran i köket. Du kan anlita oss oavsett om du är privatperson eller ett företag. Vi jobbar med såväl service som nybyggnation och från rotsidan.

Vi har täta samarbeten med andra företag inom både VVS-branschen och närliggande branscher. Tveka inte med att kontakta oss om du tror att vi kan hjälpa dig.

Precis som inom alla andra branscher förändras rörmokarnas område konstant. Nya tekniker och produkter dyker ständigt upp och det gäller att hålla sig ajour. Vi strävar alltid efter att vidareutbilda oss för att kunna erbjuda en rörmokare med de senaste kunskaperna inom VVS-området.


Rörmokare i Bromma och Järfälla

Lokal närvaro

Hässelby Rör har sin bas i Västerort men arbetar i såväl Bromma som Järfälla. Vi erbjuder erfarna och certifierade rörmokare i hela Stockholm med omnejd.

Vi gillar att jobba i vårt näromårde och trivs med att möta våra kunder i den lokala matbutiken. Vi är stolta och tror helt enkelt på det jobb vi gör.

Kontakta oss »

Om du anlitar en rörmokare från Hässelby tar hand om administrationen av ditt rotavdrag

Rotavdrag

Du kan utnyttja rotavdratet när du anlitar en rörmokare från Hässelby Rör för ett arbete i din bostad. Vi tar hand om all administration och tar inget extra betalt om du vill nyttja rotavdraget.

Läs mer »

Tryggt att anlita en rörmokare som är auktoriserad för Säker Vatteninstalltion.

Trygghet

Hässelby Rör har en Ansvarsförsäkring och är godkända för F-skatt. Vi är också auktoriserade enligt branchreglerna för Svensk Vatteninstallation. Det innebär en stor trygghet för dig som kund till oss.

Läs mer »


Det startar med ett samtal eller ett webbformulär

Laddar...


Samtliga blandare på bilderna ovan kommer från Mora Armatur. Om du, precis som vi, gillar Moras produkter och behöver t ex en ny blandare hemma hos dig, kontakta oss, så kan vi hjälpa dig med både inköp och installation.